Parketparket

In de loop der jaren zijn door ons reeds bij vele klanten alle mogelijke variaties van diverse houtsoorten verlegd. Parket is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen te weten.

Traditioneel parket

Dit zijn massieve stroken in diverse houtsoorten. 

Tapis parket

parketDit zijn houten plankjes van 9 of 6.3 mm dikte die verlijmd en vernageld worden op een ondervloer. Deze ondervloer is een eiken mozaiek voor beton vloeren of multiplex plaat voor als de woning een houten vloer heeft. In de tapis uitvoering wordt meestal een bourgone motief gekozen. Dit zijn wisselende breedtes al dan niet voorzien van een schuine kant de zg. vellingkant aan de plank. Visgraad en blokpatronen behoren ook tot de tapis parketvloeren, deze kunnen naar wens afgewerkt worden met band en bies.

Lamel en fineer parket

Dit zijn  samengestelde parketdelen in plank of 3strook motief. Lamel parket heeft een toplaag van 2 of 4 mm en is naschuurbaar. Fineer parket heeft een toplaag 0.5 mm en is niet naschuurbaar.

Multiplank parket

Dit zijn samengestelde brede vloerdelen in diverse houtsoorten en breedtes, ook in verouderde uitvoeringen en in verschillende kleuren.